luni, 2 noiembrie 2009

ATENŢIUNE! ATENŢIUNE! INTRĂ ÎN SCENĂ MAFIA FURNIZORILOR DE SUBSTANŢE DEZINFECTANTE PENTRU GRIPA PORCINĂ!

Incep dezinfecţiile în serie. Şi unde trebuie şi unde nu trebuie. Primul pas in sifonarea banului public, "justificată" de panica indusă în populaţia credulă. Mass-media, avidă de senzaţional are rolul principal...

10 comentarii:

vasile florin spunea...

e o problema a mafiei romane...nu stie sa fure in liniste macar, dupa ce ca oamenii au atatea probleme ii mai tin si in priza cu toate prostiile...si nu vi se pare dubios ca imediat dupa ce a anuntat dl. Vadim ca va face un protest pe 14 noiembrie au inceput sa ia in calcul interzicerea intalnirilor publice inclusiv sa inchida cinematorafele?

dramoleta spunea...

Niste nemernici! Sperie populatia cu tot felul de magarii din astea. De ce nu se inchid scolile, transportul in comun, si toate institutiile publice,daca suntem intr-un asa de mare pericol?
Stii ce cred eu? Le este frica de oamenii care se pot aduna spontan sau organizat pt a-i alunga de la putere.
Si de ce nu, si o afacere buna pt substantele lor dezinfectante. Porci!!!

Anonim spunea...

eu cred ca pe soselele din Romania legea nu este deloc respectata (asa mi s-a parut ultima vizita pe tarim mioritic) si cred ca zilnic mor (sau sint ranitzi)mult mai multi din cauza soferilor idioti si a soselelor ca vai de ele.Subiectul nu se mediatizeaza ca doara..nu e gripa porcina.Din Germania anonim

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Vasile Florin,
Mafia fura mai usor la adapostul diversiunilor.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Drammie,
Superafaceri cu substante dezinfectante, vaccinuri, masti si altele. Dupa gripa aviara istoria se repeta si romanii cred tot ce li se spune. Vom deveni la fel de indobitociti ca alte natii.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim din Germania,
Bineinteles ca zilnic mor oameni din multe alte motive si multe alte boli fac ravagii mai mari. Numai ca acum povestea e sursa de venit la campaniile electorale ale unora...

Goran spunea...

Virusul a fost creat in laborator.De obicei oamenii trebuie intoxicati cu astfel de "vaccinuri".De unde stiu eu ce contin?Oamenii mai trebuie sa moara.Noua Ordine Mondiala!Efectele nu apar acum, ci peste ani si te vei intreba de ce?

P.S:Sa vedem care dintre partidele politice se vor ambala in sponsorizari.Mai taiem de pe lista eventualii succesori ai Palatului Cotroceni.

anca spunea...

intr-adevar sperie lumea,dar fara ajutorul presei(care pune botul la toate mizeriile) nu ar fi reusit! este o manipulare ordinara pentru ca niste baietasi smecheri sa invirta bani pentru alegeri! simplu,nu?

ciprian spunea...

Nu stiu care este strategia PRM la prezidentiale, dar cred ca o optiune pentru turul doi in favoarea lui Basescu ar fi mai avantajoasa in contextul in care singurele sanse reale de a se ajunge la alegeri anticipate sunt doar cu Basescu presedinte. Alegerile anticipate daca ar avea loc ar readuce PRM-ul in Parlament.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ciprian,
Dorim alegeri anticipate si revenirea in Parlament. Normal. Depinde cine le va face...