duminică, 8 noiembrie 2009

DIN ZIARUL "ADEVĂRUL": EXPLICAŢIA OFICIALĂ, DE BUN SIMŢ ! VA URMA...

Mitingul de protest al femeilor împotriva vârstei de pensionare a fost amânat
Autor:
Valentin Bâlă
Data: 7 nov 2009
144 afişări

"Mitingul de protest anunţat de Organizaţia de Femei a PRM, care ar fi trebuit să se desfăşoare, sâmbătă, între orele 13,00-14,00, în Piaţa Victoriei din Capitală, nu a mai avut loc.
Preşedintele organizaţiei, Ruxandra Lungu, a declarat, pentru Agerpres, că evenimentul s-a amânat, întrucât şeful de campanie al PRM, Marius Marinescu, a considerat că ''toate forţele din partid trebuie concentrate pentru mitingul împotriva fraudării alegerilor prezidenţiale, organizat pe 14 noiembrie''.
Femeile peremiste urmau să protesteze faţă de intenţia guvernanţilor de a majora vârsta de pensionare.
''OFRM se opune vehement intenţiei guvernanţilor de a majora vârsta de pensionare a românilor la 65 de ani, pentru femei, şi la 70 de ani, pentru bărbaţi. (...) Organizaţia de Femei a PRM propune revenirea la vechiul sistem de pensionare: la 57 de ani pentru femei şi 55 de ani, la cerere, respectiv 62 de ani, pentru bărbaţi şi 60 de ani, la cerere, paralel cu realizarea unui program naţional de stimulare a revenirii în ţară a românilor plecaţi în străinătate şi de facilităţi pentru întreprinderile care creează noi locuri de muncă'', consideră preşedintele organizaţiei de femei, Ruxandra Lungu.
Femeile peremiste apreciază intenţia guvernanţilor de a majora vârsta de pensionare un ''act criminal'', care va produce un ''genocid lent'' în rândul naţiunii române."
UNII AU SUGERAT CA MITINGUL NU ESTE DE INTERES NATIONAL. AU DREPTATE. ESTE DE INTERES MONDIAL!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Va urma explicatia neoficiala, sa inteleg?

Anonim spunea...

Am scris si eu ceva asemanator mai demult. In '90, Romania a ratat o mare sansa. Putea sa preia ce era mai bun din cele 2 sisteme, mai ales ca le cunoscuse pe ambele.


total fals! romania nu putea nimic pt ca sint altii care decid ce trebuie facut si au si mijloacele s-o faca. apoi ar fi trebuit sa fim un popor informat iar aici stam f. prost pt. ca romanul traieste din vise inchipuiri si legende. de ce nu va uitati la perioada 1920-40 ca sa vedeti ca cei care ne-au stapinit atunci ne-au adus exact la acelasi nivel astazi inclusiv numeric? daca nici cei care au prins scoala adevarata de pe vremuri nu pot vedea ce trebuie ce pretentii sa mai am de la ceilalti si ce fel de viata poate fi in romania daca aceasta este realitatea?! ma uit si ce spuneti voi la prm insa pierdeti timpul de multe ori si omiteti sa amintiti sau sa explicati pt. ca asa ar trebui probleme importante asa cum este de ex. distrugerea invatamintului romanesc prin introducerea sistemelor de indobitocire in masa folosite in scolile vesticilor. o sa fiti ca-n vest unde nimeni nu vorbeste cu nimeni pt. ca nu au ce! nu va este frica ca o sa ajungeti in situatia politicienilor vestici care nu se pot adresa nimanui pt. ca daca o vor face altfel decit printr-un limbaj primitiv nu-i va intelege nimeni? recomandarea din word sa fie totul exprimat in propozitii scurte nu este intimplatoare!!! sint multe de spus insa bosii au marele avantaj ca nu sint legati de un loc anume si ne pot manevra pe noi ceilalti dupa cum le pica lor mai bine. nici nu va inchipuiti cit este de usor si ce metode de 2 lei folosesc! in cazul meu nu-i valabil deoarece am facut scoala in romania si am avut deci dreptul de-a ma forma ca homo sapiens iar in plus am avut norocul sa traiesc in multe tari asa ca mi-a fost usor sa vad si sa inteleg orice situatie. altfel trebuie sa recunosc ca noi romanii sintem f. usor de dus de nas iar asta este cea mai mare dezamagire a mea pt. ca nu m-am asteptat stiind ce-am avut acolo la dispozitie.

http://constantingheorghe.blogspot.com/2009/11/marea-deziluzie.html

de citit si comentariile pt. ca sint sigur ca ele contin destule amanunte care nu va sint cunoscute.