miercuri, 18 noiembrie 2009

DE CE SE TEM ?

Mitingul antifraudă al PRM la care au participat peste 2500 de oameni a fost cenzurat de presa scrisă şi de televiziunile de "ştiri". Ai căror patroni cunosc sondajele de opinie reale, nu cele date pe post. Fără să despic firul in patru, întreb, pur şi simplu : De ce se tem ? Mai nou, un sondaj mincinos ne dă cu 4%. Atunci de unde atîta frică si atîta embargou mediatic?

Multumim celui care a postat filmuleţul pe youtube. Şi aici apare doar jumătate din coloana participanţilor la marş.

5 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Acum am vazut cum Basescu fuge de Vadim ca dracu de tamaie! Fuge de intrebari referitoare la coruptie, de moderatori incomozi! E un las ordinar!

anca spunea...

marsul ca mars,dar refuza sa se intilneasca cu Vadim!
Ioane,nici crinul nu e mai breaz,si asta a refuzat intilnirea de azi pe motiv de ...Vadim!

dramoleta spunea...

Un circ mai mare ca in campania asta nu cred ca a mai existat nicaieri in lumea asta larga. Romanii au luat-o razna rau de tot :)))

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ Anca si Ion,
Sunt atat de "destepti" incat nu-si dau seama ca in felul acesta arata ca se tem de Vadim si-i ridica mingea la fileu. Pana una alta, saptamana asta PRM va fi pe toate televiziunile.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ Drammie,
Ne-au innebunit asa-zisii politicieni. Parerea mea este ca nu aveau curaj sa se infrunte nici cu Cernea, Manole, Iane, Potarca. I-am urmarit ieri si fiecare (dintre cei prezenti) a avut ceva interesant de zis.
Iar pe Oprescu nu-l inteleg!