duminică, 15 noiembrie 2009

NECESARA DAR NU SUFICIENTA

Nu m-a impresionat confruntarea Crin-Basescu. Tupeul si marlania nu pot fi invinse cu aluzii si subtilitati. Si nici cu bun-simt. Cei doi sunt din filme diferite, cu public diferit. Nu cred ca au castigat sau pierdut electorat, in mod semnificativ, in urma spectacolului intens mediatizat.

6 comentarii:

anca spunea...

probabil a cistigat Crin citiva nehotariti! Crin i-a aplicat citeva upercuturi dictatorului! si bine a facut !!

Goran spunea...

Anca se pare ca nu ai urmarit cu atentie emisiunea.Nu tin cu Basescu si nici nu sunt un membru PD-L, dar nesimtirea lui Crin si marlania au fost sub orice critica.Basescu a iesit cu mult invingator!

DeMarco spunea...

Draga Ruxi,

iti impartasesc opinia referitoare la neputinta subtilitatii in fata marlaniei. De altfel, e inutila umilirea Betivanului National Penal la tv, atata timp cat de alegeri se ocupa guvernul fantoma Boc, cu vamesul Plaga la interne.

Iata un link edificator asupra intentiilor de vot ale romanilor:
http://www.presa.tv/utile/sondaj_de_opinie.php

anca spunea...

am urmarit foarte atenta "dezbaterea"! se pare ca avem perceptie diferita despre nesimtire! unde e marlania lui Crin? faptul ca a amintit despre haremul lui basescu e marlanie? cit despre aluzia dictatorului (absolut jegoasa)ce sa mai spun!
nu sint fan base,crin si citi or mai fi!!
si daca ar fi cum zici tu,unei marlani ii raspunzi tot la fel?
de unde a iesit invingator,ce la goldenslit,cumva? nu ma mir ca mai are atitia "adulatori"!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxi, din pacate ai dreptate!

anca spunea...

aveti aci si impresiile moderatorului

http://presa.nu/politica-interna/moderatorul-primei-dezbateri-prezidentiale-povesteste-basescu-apasa-altfel-pe-cuvinte-antonescu-e-mai-bun-la-fraze-35.html