miercuri, 8 septembrie 2010

DAN VOICULESCU SI AL SAU INSTITUT DE "SONDARI" !

Din motive care imi scapa, la inceputul inceputurilor, pe cand PC se numea PUR, Dan Voiculescu nu era prea dornic sa-si implice trustul de presa, direct, in propaganda pro-domo (stiu din sursa 0). A pierdut ani buni, dupa parerea mea si, in final, a trebuit sa faca pact cu PSD ca sa ajunga in Parlament. Dupa aceea, cu Alianta DA cu riscul de a fi stampilat ca "solutie" imorala. PSD l-a iertat ca deh' nu-i de colea sa ai la dispozitie ditamai trustul cu 4 televiziuni. Sunt dispusa sa inteleg aceasta alianta bazata pe "legea lui Ohm" : sunt om cu tine, esti om cu mine. Sunt convinsa ca si telespectatorii cunosc exact situatia, aleg sa se uite sau nu la Antene in deplina cunostinta de cauza.
Avand in vedere toate acestea, ma intreb: cat de retardata mintal poate fi o persoana ca sa creada rezultatele unui institut de sondare a opiniei publice aflat in slujba lui Dan Voiculescu? Valabil si pentru celelalte, aservite altor partide.
In dorinta, de inteles, de a umfla PSD si, poate(?!) PNL in sondaje, caci in politica nu se stie niciodata cu cine ajungi la guvernare, "profesionistii" (ha,ha) de la CCSB fura din procentele PRM, cu nerusinare. Mereu "gresesc" in jos, niciodata in sus. Mai au ei o teorie penibila cum ca votantii PRM nu raspund corect cand sunt chestionati etc. etc. etc. Poate nu sunt in stare sa faca respectivul sondaj astfel incat oamenilor sa nu le fie frica sa se exprime liber. Pentru ca, in Romania de azi, FRICA a ajuns mai ceva ca pe vremea Securitatii anilor'50.
Nu ma intereseaza explicatiile lor, ideea e: Nu va mai crede nimeni, bai!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Zornaie catusele si la usa dumnealui!