joi, 23 septembrie 2010

VOM DA DE BELEA !

Din prestatia lui Traian Basescu" labe" 1 tv doua lucruri m-au nelinistit, mai ales ca au fost trecute cu vederea de presa preocupata mai mult de spalarea imaginii lui Victor Ponta.
1. E chitit sa introduca votul uninominal intr-un singur tur, ceea ce inseamna ca o mare parte a populatiei va ramane nereprezentata in Parlament, chiar mai mult de 50 %, fapt ce nu are nimic in comun cu democratia si reprezentativitatea. Dar, cui ii pasa? Se vor lupta intre ele 2 partide care isi vor imparti ciolanul "frateste". Ramane de vazut care vor fi acelea?
2. A afirmat ca nu s-a folosit public in lupta politica de informarile serviciilor secrete. Vorba lui Mircea Badea: "sa mori tu ?!" Cine l-a informat despre vizita lui Geoana (ce prostie!!!) acasa la Vantu, speculata in prime-time la televizor? Probabil, o pasarica mica, mica.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Aseara l-am cautat pe TV pe domnul Vadim, si cum n-am dat de domnia sa, am preferat sa ma odihnesc ( poate am sanse diseara :) ) . Am facut bine ?

Freesys spunea...

Intrusul de la Cotroceni doreste, ca si in prezent de altfel, ca in Parlamentul Romaniei doar grupurile de interese sa fie reprezentate. El este presedintele clientelei politice nu al Romaniei, cum sa gandeasca altfel decat in favoarea mafiei?

Dramoleta spunea...

Nu cred ca mai are curaj sa miste in front. A intins coarda prea mult si a inceput sa simta ca-i fuge pamantul de sub picioare. Chiar daca-si termina mandatul, nu vom mai auzi multe despre el din 2012 incolo. Sper...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
A fost la Realitatea.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Freesys,
Si asa Parlamentul este populat de personaje fara reprezentativitate. Prea multi teoreticieni care reprezinta doar cateva categorii sociale. De unde sa inteleaga ei fenomenul economic, financiar-bancar? De aici se trag toate,
de la lipsa locurilor de munca si impozitarea excesiva a muncii.

Anonim spunea...

Pasarica de...Plescoi! Scuzati doamna Lungu