marți, 28 septembrie 2010

"JAVRA ORDINARA" STA LA COTROCENI ?

Uneori, dintr-o simpla eczema, netratata la timp, te poti trezi cu ditamai cancerul. Letal, de cele mai multe ori. Asa s-a intamplat cu mass-media romaneasca, devenita asa cum o vedem, din cauza unei "gaini care a nascut pui vii" pe prima pagina a Evenimentului Zilei. Autorul moral al degradarii presei: Ion Cristoiu. Ieri, la B1 TV, se ostenea sa dovedeasca, de zor, ca Blaga a organizat un soi de "puci transpartinic" si se afla in fruntea celor care vor, dar nu sunt lasati sa fure, de catre Traian Basescu (???!!!). Ca orice roman care se pricepe la toate, si eu am cateva teorii privind evolutia evenimentelor din aceste zile. De aici, pana la puci, e cale lunga. Pe de alta parte, ni se spune ca trebuie sa ne folosim de mijloace democratice pentru a schimba Puterea. Dar cum? Parlamentul este atomizat, format din indivizi cu interese si obiective personale, santajabili (se pare ca este un criteriu fara de care nu poti detine vreo functie publica in tara asta), care tin cu dintii de scaunul de sub fund, multumita votului uninominal al domnilor Tariceanu si Basescu, sprijiniti masiv de PSD, SA NU UITAM!
"Javra ordinara" (nu sunt de acord cu expresia si nici cu multe altele, scandate, au aruncat in derizoriu mitingul) are MUUUULTI pui, care nu stau neaparat la Cotroceni!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Off topic :

D-na , poate-i propuneti d-lui Vadim sa preia pe situl propriu interviurile unde participa la TV, azi am citit ca a participat la un interviu la Realitatea (scrie pe Ziare.com despre amenda), cei din strainatate insa nu au posturi romanesti, ar putea sa vada interviurile pe sitului d-lui. Poate sunt chiar in Ro persoane care nu au stiut de o aparitie si vor sa-l vada ulterior, ele ar avea posibilitatea s-o faca pe net.

Poate face o rubrica video cam cum a facut aceasta astroloaga :

http://www.mariana.ro/ro/previziuni/index.html

Multa bafta !

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Ne-ai citit gandurile. Urmeaza...

Donkeypapuas spunea...

Aveţi idee de ce a dispărut siteul http://www.exploziv-news.ro ?Pentru anchetele de acolo sau pentru avertismentele cu privire la ce se pregăteşte?