miercuri, 22 septembrie 2010

MITING DE DOI LEI !

Despre "mitingul de protest" de azi voi scrie, poate pe blog, poate in "Tricolorul". Acum, chiar n-am chef! O singura intrebare: unde mama dracu' sunt cei (cica!) 600.000-700.000-1.000.000 de someri romani, din toata tara? Ceva pute rau in Danemarca! Pardon, Romania !

4 comentarii:

Anonim spunea...

S-a intimplat cel mai rau lucru de dupa Revolutie:"democratii" au facut poporul sa-si piarda increderea in adevarata democratie si in drepturile ei,intre care dreptul de a demonstra.Inainte de 89 democratia era speranta de mai bine.Mai rau decat toate e ca s-a pierdut increderea in sistem.Vedetzi dvs ,cu toate ca e criza in Spania,Italia, Franta romanii nu vin acasa decat in proportie mica.
Din Germania....

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Da, lucrul cel mai periculos este pierderea increderii in democratie si ,implicit, acceptarea resemnata a sistemului mizerabil, mult mai odios ca cel precedent.

CM. Anghel spunea...

Nu cred ca avem nevoie sa umplem Piata Constitutiei cu un milion de manifestanti pentru a ne da seama de situatia foarte grava pe care o traverseaza tara. Romanul o duce foarte rau, dar atentie, cutitul a ajuns la os dar starea de soc ne face sa nu-l simtim deocamdata. Cu cativa lei pe zi romanul se descurca inca (vezi si sfatul teroristului Videanu) afara toamna e calda. Dar sa nu uitam ca poporul asta a fost pacalit sa participe la lovitura de stat din 1989 taman intr-un decembrie geros. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne apere !

Anonim spunea...

:)
Bun regasit!
Unde sunt?
la munca... evident, munca la negru!
Din ceva trebuie sa traiasca, nu?!
Si nu numai sa traiasca, dar sa tina in spate si o armata de politicieni care fac legi care sa-i mai cocoseze inca un pic.