marți, 7 septembrie 2010

MANIPULARE ORDINARA !

Bebelusii de la Maternitatea din Giulesti au ars de vii din vina unei asistente si a a unui medic de garda???!!! Tanarul politist de 24 de ani, aflat in coma la Floreasca, este victima unui interlop, putinel la minte si agresiv din firea lui???!!! Hait! Pe cine vreti sa mai pacaliti, mai, "deontologilor", ca ne-am saturat de improvizatii televizate, de scenarii gen "hollywood", penibile, de "burlaci" homosexuali, invederati, aflati, cica, in "cautare" de fatuci dornice de afirmare cu ORICE pret!
Poate, pricepeti de ce ne-am saturat de "deontologeala" voastra, de manipulare si dispret si vrem putin adevar, putina probitate profesionala, putina speranta pentru noi, romanii !
"Cativa" tineri, entuziasti, au murit in 1989, convisi de propaganda capitalista cum ca "presa" poate fi, iata, si libera. Alt ghinion, alta speranta facuta pulbere! Sirul dezamagirilor este abia la inceput. Tineti-va, bine! Decolarea a inceput extrem de prost, iar despre aterizare nici nu poate fi vorba!

3 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Naiba stie Ruxandra, nu inteleg de unde vine letargia in care se complace poporul asta? Nu mai inteleg nimic..

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Bancile nu au inceput executarile silite, somajul se plateste, micsorarea pensiilor nu s-a facut inca, e inca toamna si cald....

Anonim spunea...

Si pe mine m-a iriat faza cu Burlacul care isi cauta aleasa. Cred ca Antena 1 facea rating super tare daca Burlacul isi cauta alesul:))))Aia ar fi fost bomba de emisiune!