miercuri, 10 martie 2010

MIRCEA BADEA NU ESTE NAIV. UNEORI, E DOAR PRECAUT.

Mircea Badea se intreba, in emisiunea lui, care este rolul "arestarilor" spectaculoase, neaparat si televizate cu tam-tam. Adica, in caz ca nu prezinta pericol social, de ce anume respectivii nu sunt cercetati in libertate, judecati si condamnati cu acte in regula? Pentru circ, pentru "prosti", pentru satisfacerea unei parti a opiniei publice, explica el.
Nu cred ca Mircea Badea este naiv, ci doar precaut. Desigur a intuit ca, la racoare, oamenii ii mai dau in primire si pe altii, sunt fortati sa faca declaratii, fiind in stare de orice ca sa scape de acolo, inclusiv sa "cedeze" din avere. Nu ca i-as plange. Nu-i inteleg nici pe craioveni. Primarului i se gasesc in casa 200.000 de euro!!!!!!!! Din afaceri legale nu poti detine asa ceva, cash!

2 comentarii:

VALENTIN spunea...

Cunosc Craiova,deci si datoriile imense facute de Solomon la primarie.Inainte de alegeri,orasul arata ca dupa razboi,cu multe lucrari incepute haotic,pt. a demonstra,pe ultima 100 de metri,ca pd-l-ul si Basescu mai merita sa fie votati.Cat despre ilegalitatile si mafia primarului...Arestarea lui este surprinzatoare intr-o tara ca Romania,dar citind Tricolorul-eu zic ca-s lamurit.Mircea Badea nu-i naiv,e doar paralel cu realitatea.Dar asa se intampla cand incasezi mii de euro pe luna

Radu Bogdan Ghelu spunea...

Acum, „populaţia de ţambalagii” din Bănie, plânge şi mitingăeşte, cerând eliberarea primarului lor arestat; ba, mai are şi-un sobor de preoţi care se roagă la Dumnezeu, să-i blagoslovească cu o liberare de edil. Mai pe seară au apărut şi celebrele spectacole maneliste, cu versuri care pledează tânguitor, despre minunatu’ conducător! Ăla micu’, nu ăla mare! Fiindcă e categoric mai greu decât ai separa (cu un dit’ai lănţoku’ de goldeanu!), familia Băsescu, de gesturile de caritate creştină aplicată nou-născuţilor de altă culoare. Milostenia la rromîni, nu cunoaşte limite atunci când e vorba să trăim cu toţii, da’ numa’ duşmanii să moară-n chinuri. Un ştergar portocaliu – pardon, am vrut să zic: „un ştrengar”! - decretează gomos, cu geana înfiptă bine-n gaura cheii către celelalte grupări politice cuprinse de chinurile facerii: „Partidele au nevoie de Revoluţie, nu de Reformă”! Nuuu, voinice! Ai greşit, deşi erai pe-aproape. De o „Revoluţie”, nu partidele au nevoie! Ci, Ţara!!!