vineri, 23 ianuarie 2009

LA MULTI ANI !

La 150 de ani de la Unirea Principatelor, epigonii marilor oameni politici de atunci participa la manifestari aniversare, cu fete smerite, ticluind, in umbra, federalizarea Romaniei in "euro-regiuni".

5 comentarii:

Anonim spunea...

Rucsi,sa speram cca actuala clasa politica in frunte cu Basescu nu va distruge ce au facut inaintasii nostrii,la 1 decembrie 1918 la Alba Iulia,ROMANIA MARE,iar federalizarea Romaniei nu va avea loc intrucat natiunea romana stie sa se mobilizeze in asemenea momente de rastriste,iar Basescu si comp. de aplaudaci de la Cotroceni nu vor reusi sa impuna o noua Constitutie sau o noua impartire administrativa a Romaniei in asa zise euro-regiuni,va pierde alegerile prezidentiale din acest an de gratie 2009,cu stima Tavi:)p.s.Ma bucur ca ai postat acest videoclip cu ocazia sarbatoririi a 150 de ani de la Unirea Principatelor si spun si eu :"LA MULTI ANI"!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Tavi,
Mi-e teama ca daca nu vom iesi din amorteala, nu va mai depinde de noi, voci razlete, de pe bloguri.
Pe de alta parte, cred ca poporul roman are capacitatea sa se mobilizeze in momente de cumpana, cand toate soscotelile marilor imperii, mai mult sau mai putin moderne, pot fi date peste cap!
Suntem la portile Orientului si suntem latini. Imprevizibili!

Anonim spunea...

Servus Ruxi...
Cum îi spuneam şi lui Tavi... vom avea de a face doar de încă o zi numai bună pentru campania electorală. Mai este foarte puţin, pînă la urmă pînă la europarlamentare şi prezidentiale. Unirea ar trebui să însemne altceva pentru fiecare român. Dar ce mai înseamnă?...
Cele bune!

Anonim spunea...

La multi ani de Ziua Unirii. Astăzi, dacă ar fi să se facă unirea, nu cred că s-ar mai putea face.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ciprian,
Spune-mi ca nu crezi asta!