joi, 29 ianuarie 2009

DISPERAREA GUVERNANTILOR !

Alt editorial in ziarul "Tricolorul" de azi!

6 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Articolul OK, doar ca romanii au fost pacaliti definitiv in 1989 Decembrie, nu acum.

Anonim spunea...

Dar nu se invata minte si s-au tot lasat pacaliti din 4 in 4 ani de aceleasi figuri.
Poate dupa 20 de ani (aia prezisi de Brucan sa se trezeasca, poate omul chiar asta a vrut sa spuna, neintentionat).

Anonim spunea...

Pe cand un subiect despre chinezii din lumea larga, mai ales de la noi din tara? Uite un link care sper sa te ajute pt acest subiect
http://www.descopera.ro/dnews/3755026-chinezii-vor-mai-multi-copii

Anonim spunea...

Anuntul pe care il fac este foarte IMPORTANT; ieri am aflat din presa si astazi am inteles ca s-a "zvonit" si la radio ca s-au furat ARME dintr-un depozit din Romania. In cadrul anuntului se spunea ca deja lipseste si o cantitate importanta de munitie de diferite tipuri. Acest anunt nu este deloc intamplator in contextul in care ne aflam. Stim cu totii ca in America cand a fost vorba sa se instaureze un regim de control foarte bine pus la punct s-a invocat atentatul de pe 11 septembrie. Acum la noi, oamenii tocmai incep sa se trezeasca si sa vada cine ii conduce atat din punct de vedere politic, cat si religios. Si aceasta "disparitie" a unei cantitati importante de arme este sigur in legatura cu eventualele "masuri de securitate" care deja au fost luate: s-a declarat alerta de GRADUL I. Trebuie sa intelegem ca aceste miscari diversioniste, menite sa "imprastie" atentia oamenilor si s-o distraga de la adevarata problema a MICRO-CIPURILOR, vor fi cu siguranta in crestere, pentru a slabi forta de reactie si pentru a o imprastia in diferite zone de interes. Totodata, trebuie sa intelegem faptul ca MASONERIA se afla la baza acestor actiuni VICLENE prin care poporul ROMAN este inselat pas cu pas prin tot felul de "masuri" adoptate, gen "instaurarea gripei aviare", introducerea prin decret parlamentar(!) a sarii iodate in alimentatia romanului, fie ca vrea, fie ca nu vrea, inocularea vaccinurilor ucigase la fetitele din Romania etc. Cum se explica faptul ca au disparut atatea arme in contextul in care pana si in unele universitati din Romania si in unele camine studentesti s-au instalat CAMERE de LUAT VEDERI??? Cu atat mai mult, intr-un depozit de armament, trebuia sa fie asigurata o SECURITATE MAXIMA... Lupta trebuie sa fie, cel putin din partea noastra, a ROMANILOR CRESTINI ORTODOCSI, PE FATA, caci se pare ca guvernul Romaniei, parlamentul, mass-media si Patriarhia lupta VICLEAN. Pai cum se poate ca in cazul "gripei aviare" sa vuiasca efectiv de zeci de ori pe zi radiourile si TV.-ul si in cazul MULT mai GRAV al MICRO-CIPURILOR sa asistam la o PENIBILA TACERE, prin care, de fapt, avem deja un RASPUNS: ca majoritatea celor care sunt "in fruntea" ROMANIEI, fie ca este vorba despre politica, fie ca este vorba despre religie, sunt deja "vanduti" banului si intereselor de o cu totul alta natura, fata de interesele DUMNEZEIRII de a SALVA ce se mai poate salva in ROMANIA.

Concluzia este ca cea care trebuie cu adevarat DESFIINTATA in primul rand este MASONERIA din ROMANIA. Pentru aceasta trebuie sa fie instaurata o CAMPANIE de STRANGERE de SEMNATURI in fiecare oras din TARA. Fara acest pas foarte important va fi foarte greu, ca sa nu spun, aproape imposibil, sa luptam cu oameni care sunt pozitionati peste tot in posturi cheie in mai toate functiile de conducere din Romania: sanatate, cultura, alimentatie, agricultura etc.


Inchei aici acest mesaj si va rog frumos, daca sunteti de buna credinta, sa-l faceti cat se poate de cunoscut, fie in aceasta forma originala, fie intr-o forma potrivita, dupa cum considerati de cuviinta.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
N-am acordat atentie acestei "stiri" pentru ca sunt convinsa ca este o diversiune!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ Alexandra,
Este o idee de abordat intr-un anume context si poate o voi face.
Deocamdata, pericolele care pandesc Romania n-au legatura cu ei!Vezi si comentariul anonimului de mai jos.