joi, 2 septembrie 2010

CARE CRIZA ?

Retelele de fast-food se extind in draci, hypermarketurile deschid noi magazine, C & A are planuri similare. Cum sa-i creada guvernantii pe romani ca o duc prost? La parterul blocului meu s-a deschis o rotiserie care e mereu plina. Cine nu cumpara la pachet infuleca de zor, la repezeala, IN PICIOARE, cate un copan sau vrei cinci aripioare. In timpul pranzului e coada, desi nu este o zona cu vad. Evident ca platesc de trei ori mai scump puiul decat daca l-ar praji acasa. De sucurile colorate sintetic nici nu mai incape vorbire.
Ma intreb mereu, cine sunt acesti oameni, unde lucreaza, ce venituri au? Si, mai ales, cu cine voteaza?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Videanu are pe undeva dreptate. Cu 15 milioane pot trai doua persoane. Iar copilul care e la facultate poate sa munceasca si el ca nu-i cade rangul.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Romanu' pe langa ca e sarac, e si fudul. Am vazut d-astia care baga benzina de 20 de lei ca sa ajunga la Mall unde sta 8 ore in fata unei cafele.

Anonim spunea...

"Si, mai ales, cu cine voteaza?"

Sa-l intrebam pe "domnul" Anastasiu.... ;)

www.napocanews.ro/2010/09/fondatorul-imas-gds-istul-calin-anastasiu-a-colaborat-cu-securitatea.html

Anonim spunea...

Pai eu cred ca este cum zice Ilie Serbanescu: 90% din aia maninca/fac consumatie pe datorie. Adica savureaza clipa dar au rate la banci.

Anonim spunea...

E o iluzie de prosperitate.
Aia care baga in ei copana asa sunt o minoritate a marelor orase. Mari orase care sunt doar 30% din RO, restul traind ca in Evul Mediu, la tara sau in micile targuri ajunse in coma.

Anonim spunea...

Pai noi realizam unde ne aflam: Tara e datoare vanduta FMI-ului si oamenii sint ( fara nici o indoiala multzi din vina lor) vanduti la banci.Romania mai e in curand numai un nume.Da cred ca unii pentru bani ar accepta si alt nume....Un salut nemtesc care nu are deloc iz neofascist este cand doi nemti se intilnesc "Alles in deutscher Hand?" Totul in mana nemteasca?" La noi nu stiu ce s-ar potrivi......Iar raspunsul cu cine voteaza e atat de simplu: cu aia care dau o suta cu juma de ceas inainte de vot.