luni, 12 ianuarie 2009

DUSMANII PRM NU DORM !

Tocmai cand credeam ca dusmanii PRM au adormit, mai putin CANCAN, se trezeste si un alt baiat, din Cluj, http://www.andreicrivat.ro/, care infiereaza, cu manie democrata, pe Gheorghe Funar, ca are nu stiu ce pretentii compensatorii de la buget, pentru ca, in perioada imediat urmatoare, nu va dobandi alte venituri, postul lui, de la catedra, fiind, momentan, ocupat.
Este adus in discutie fiul dansului, care este actionar la cateva societati comerciale.
Inainte de a merge mai departe fac 2 precizari, necesare, mai ales pentru cititorii mai recenti ai acestui blog:
1. Nu ma erijez in aparatoarea d-lui Funar. Ne-am salutat, poate, de cateva ori. Deciziile ii apartin.
2. Parerea mea despre bugetarii de lux ramane NESCHIMBATA.

Revenind la articolul in cauza care propune, la misto, o "cheta" pentru intrajutorarea domnului Funar, aflat la "ananghie", adaug:
1. Parlamentarii care solicita respectivele sume, indiferent de partid (aici autorul vede in fata ochilor numai PRM), beneficiaza de prevederile unei LEGI.
Legea, ca multe alte imbecilitati, a fost propusa si votata de partide care s-au aflat, intr-un moment sau altul, la guvernare (exclus, PRM).
2. Dl. clujean se uita in buzunarul fiului d-lui Funar, cercetand activitatea firmelor lui in anul 2007, stiut fiind faptul ca, bilantul pentru 2008, inca nu s-a intocmit! Deci, induce in eroare, deliberat, pe cititorii naivi, care nu stiu cum sta treaba cu firmele, veniturile si profitul. Care, probabil, n-au vazut, in viata lor, un bilant!
3. Daca pornim de la ideea ca, cineva n-ar trebui sa beneficieze de efectele respectivei LEGI, numai pentru ca familia respectivului are niste venituri (din activitati comerciale, nu din specula si furt, pana la proba contrarie) mai mult sau mai putin substantiale, depinde din ce unghi si cu ce grila intunecata de prejudecati privesti, atunci, haideti sa mergem cu rationamentul si cu mistocareala pana la capat:
Poporul a hotarat, prin vot, ca Parlamentul si, emanatia lui ,Guvernul trebuie alcatuite din oameni fooaaarte bogati, pe principiul care se va dovedi pagubos, in timp, ca, daca sunt bogati, nu se mai indeamna la furat!
Atunci de ce se mai "bucura" la salariul de 4-5000 de roni, un mizilic, pentru ei?
De ce nu renunta la aceste drepturi salariale? Ca, Slava Domnului, au din ce trai, din averi la vedere si mai putin la vedere. Averi si actiuni la societati comerciale aflate pe numele LOR!
La familiile lor si conturile ascunse prin strainatate mi-e si frica, sa ma gandesc!
De ce uita, inversunatul anti-PRM care, clujean fiind, poate are ceva de impartit cu dl. Funar (sau poate gresesc), ca, salariul de senator al unui alt lider PRM, a fost donat, mereu, in scopuri umanitare (Cina Crestina)? Asta nu mai constituia un subiect, zemos, pentru blogul personal?
De ce nu propune, stimabilul autor de articol, ca si ACTUALII parlamentari si guvernanti sa renunte la un drept, asigurat de LEGE?

Eu as fi de acord.

10 comentarii:

anca spunea...

am vazut mizeria asta inca de ieri,la Petria,chiar am si comentat. e adevarat ca Funar nu se bucura de mare simpatie din partea clujenilor(stiu asta chiar de la fata locului),da' vad ca unii sint atit de orbiti de ura incit isi permit sa scrie tot ce le trece prin capatina!
mai acestia,gasiti si voi pe altcineva sa-l tocati,taca,taca!

Anonim spunea...

@ Anca,
Nu simpatizez cu prm dar chiar sa se lege de Funar ca fiind sursa nesimtirii, capo del tutti capi al tupeului e chiar prea de tot.
Vad ca si Cancan se leaga de vadim ca boala de om sanatos, cu vrute si nevrute.
Claudia

Anonim spunea...

@ Anca,
Nu simpatizez cu prm dar chiar sa se lege de Funar ca fiind sursa nesimtirii, capo del tutti capi al tupeului e chiar prea de tot.
Vad ca si Cancan se leaga de vadim ca boala de om sanatos, cu vrute si nevrute.
Claudia

Anonim spunea...

Inca le e frica de PRM.
Pe fondul crizei, s-ar putea sa renasca, fara sa se agite prea mult!

Anonim spunea...

De ce nu e simpatizat la Cluj?
Chiar as vrea sa stiu, doar a fost primar 12 ani?!
Marcelina

anca spunea...

anonim, tocmai asta ziceam si eu ,l-au luat pe Funar la tocat,de parca el e mafiotul nr1 al tarii!!
au probleme serioase baietasii!
spre deosebire de tine, eu am fost mare fan Funar!:))

anca spunea...

marcellina, nu stiu de ce NU mai e simpatizat,din pacate e un adevar,s-a vazut asta si la alegeri(locale si cele din toamna)!
cred ca si presa a contribuit,din plin,la acest lucru!!

Anonim spunea...

Anca
E vorba de presa independenta si impartiala?):
Marcelina

Anonim spunea...

Las' ca i-a rezolvat Boc pe amicii clujeni.
Claudia

anca spunea...

sigur ca i-a rezolvat,da' pe el nu-l vede blogarasul crivat!
Marcellina,avem o presa independenta,valeuuuuu!