joi, 5 martie 2009

BASESCU TINE PARTEA BANCILOR STRAINE IMPOTRIVA ROMANILOR !

Pentru cine ia in ras afirmatia lui Traian Basescu privitoare la implicarea statului in recuperarea datoriilor populatiei catre banci, aflati ca nu este de gluma. Se poate infiinta o "inchisoare a datornicilor"! Caci bancile straine (sau instrainate) trebuie "protejate" de romani, NU? Cine il va putea opri in acest stat politienesc?

11 comentarii:

Anonim spunea...

As putea spune: "gand la gand cu bucurie". Insa nu e vorba despre asta (de bucurie in niciun caz).
Este vorba despre capacitatea intelectuala a unora dintre noi (foarte putini din pacate) de a intelege ce se intampla in tara asta.
Oamenii astia nu pricep ca se afla in pericol?
Trist, foarte trist...

Anonim spunea...

Rucsi,ai pefecta dreptate in privinta lui Traian Basescu si sistemul bancar strain caruia ii ia apararea.Am postat pe blogul http://octavpelin.blogspot.com/,4 martie 1977,cu orivire la marele cutremur,o zi frumoasa!Tavi :)

Marius Mina spunea...

Basescu s-a nascut si va ramane un delator , interesele lui sunt numai ale lui.O sa sfarseasca curand .

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-le Mina, sa dea Dumnezeu sa ai dreptate.

anca spunea...

Marius, cind?
are dreptate Dramoleta!valeu,cind vad citi portocalii sint, ma apuca disperarea!!
cred ca sintem pierduti!:(

Marius Mina spunea...

@Ion si Anca, depinde de fiecare dintre noi , daca vom reusi sa ne mobilizam , avem toate atuurile sa-l extirpam.Si vantu' bate in favoarea noastra.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Marius Mina,
Numai sa nu-l inlocuim cu ceva si mai rau!
Pentru ca Yes, we can!

Marius Mina spunea...

@Ruxandra, ma dezarmati cu "optimismul" vostru. Yes We Can se poarta numai la Washington si sunt convins ca le va iesi pe nas "schimbarea".
la noi este momentul, cred ca suntem de acord macar cu premiza creata .Basescu s-a uzat, foametea o sa-l uzeze si mai tare.Degeaba se zbate sa tina criza pe loc, D-zeu lucreaza cu ambele maini.
Incep sa fiu convins ca varianta Crin Antonescu poate fi fructificata.O sa-l ajutam sa nu dezamageascasi sa se comporte ca un adevarat challenger.Tariceanu s-a autoexclus prin propria-i inteligenta politica nativa.
daca alesul PSD va fi geoana , Antonescu mereg in finala cu strambu'. Si-l va face MAT.
Daca Antonescu va reusi sa preia PNL ul este semnalul de care avem nevoie.Mergeti pe mana mea si nu veti regreta!

Anonim spunea...

Normal ca tine parte bancilor straine, ce o fi asa de mirare?
Dar si poporul are partea lui de vina ca a produs asemenea conducatori.
O sa-l regretati pe Vadim!

Anonim spunea...

unic comentariu din Germania.Problema este sa se aplice legea .Si in Germania daca ai un credit pe care nu il poti plati nu ramii in strada(exista legea ajutorului social care garanteaza fiecaruia un adapost si 300 de euro ptr mancare lunar) dar veniturile iti vor fi propite pana vei plati.Exista si aci acele sisteme INCASORUSIA care iti pun cutitul la gat daca nu platesti dar sint exceptii si fac mai mult parte din lumea imigratiei ruse.Pur si simplu clar nici eu nu pt lua mii de euro si sa nu ii dau inapoi dar nici sa ma lasa sub pod!!PS si aici se sarbatoreste Ziua femeii si dvs La multi ani!!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Multumim comentariului din Germania si il asteptam cu multe altele, pentru ca experienta altora ne poate fi folositoare!
La Multi Ani pentru toate femeile de acolo!