vineri, 27 martie 2009

DE CE, MAINE, NU STING LUMINA ?

Ilustratia provine de pe blogul liberalului de stanga!
Nu sting lumina pentru ca nu vad motivele pentru care s-o fac. De propaganda si manipulari de doi lei sunt satula.
Nu vreau sa fiu cobaiul celor care experimenteaza, acum, pe spinarea noastra, viteza de reactie a popoarelor la false probleme de genul : incalzire globala, stratul de ozon care e pe duca, ha, ha, criza financiara, disparitia iminenta a balenelor si alte prostii cu care vor sa ne spele creierele?!
Si nici nu vreau sa ma prefac ca ma intereseaza actiunea "verzilor" care planteaza pomisori televizati pe terenurile chelite, cu buna stiinta, de Mafia care conduce Romania!
Hai, plecati si cantati la alta masa!
Go, Go, Go!!!!
Update: Voi scrie altadata, pe larg, despre cum ne-a transformat comunismul pe noi, popoarele din estul Europei. Ceea ce marii combinatori ai lumii pierd din vedere. De un lucru sunt sigura: nu vrem sa mai auzim bla bla-uri propagandistice si nici despre generatii de sacrificiu. Sa treaca altii la rand. Sa stinga lumina, sa stranga cureaua!

13 comentarii:

HTC photography spunea...

N-o sting si gata!!! Ce vreti? Sa ramanem in bezna fara portofel ? E plina tara de romani!

:)
O zi frumoasa!

Anonim spunea...

Ei, Ruxi...si cand te gandesti cati se vor preface maine seara ca salveaza pamantul!

Mai exista si categoria celor care chiar cred in chestia asta. Categoria celor care se lasa manipulati. Si nu sunt tocmai putini!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Aia de care zice Dramoleta ma uimesc. Daca ii contrazici te sfasaie.

Anonim spunea...

Pana una alta, nu stingeti lumina!
Nu de aici ni se trage!

Anonim spunea...

@Dramoleta,
Noi nu ne lasam pacaliti, stii!

anca spunea...

ete na,alta fita cu stinsul becului!!de ce sa nu scoata lumea frigiderele din priza,ca tot sint goale!ce ipocrizie,asta e ca si campania antifumat! statul da bani pt asa ceva,da'ii place cind incaseaza bani faini de la companiile de tigarete!

Cristian Lisandru spunea...

Cine vrea, să o stingă. Cine nu, nu... Din punctul meu de vedere, totul este foarte simplu. Şi mai este ceva: orice demers, dacă este repetat la nesfârşit, pe toate posturile şi pe toate canalele, devine absolut enervant...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Parerea mea umila este ca sistemul socialist aplicat la noi pana in 1989 ne-a dezvoltata gandirea si spiritul intreprinzator. Pentru ca fiecare individ trebuia sa gandeasca si sa caute solutii si alternative la ceea ce sistemul iti impunea.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
De aceea nu mai suntem dispusi sa inghitim orice spus de oricine !

octav pelin spunea...

Rucsi,de acord cu tine nu o sa sting lumina,totul nu este decat propaganda,de pe urma ongeurile castiga bani,o zi minunata !Tavi :)

Anonim spunea...

În sfârşit o părere realistă legată de această problemă! Se adevereşte faptul că 87% din populaţie lasă pe altcineva să gândească în locul ei.

Am tot scris pe blogul meu şi am comentat peste tot, încercând să arăt că nu există nicio legătură între emisiile de CO2 şi încălzirea globală (care dealtfel nu există), dar toată lumea o ţine într-una cu salvarea planetei.

Acum au început alte diversiuni: cutremurul, Planeta X şi "Marea Trecere" din 2012. Pregătiţi-vă pentru Noua Ordine Mondială!

Cristian spunea...

Gandim pe aceiasi lungime de unda :)

Geo spunea...

Nu vrei sa fii cobaiul, dar i-ai face pe altii cobai...
Daca poluarea nu exista, explica de ce pleci in vacanta la munte unde e aer curat? sau nu faci tu asta. Iubesti aerul de oras si haina de blana naturala (ca doar de aia sunt animalele) si apa plata la sticla (ca in rau cine stie ce au facut pestii)...
Eh, acum am vazut blogul acesta, acum il comentez.
Sanatate!