luni, 30 martie 2009

CINE A SFATUIT-O PE IOANA BASESCU ?



Ioana Basescu nu a aparut, foarte des, in lumina reflectoarelor. Faptul ca nu s-a ambitionat sa intre in politica a scutit-o de multe necazuri din partea presei. Doar tabloidele se tot leaga de viata ei personala, din cand in cand!
Iata ca, acum, s-a trezit in mijlocul scandalului in care i se cere sa arate de unde a avut suma necesara achizitionarii "prin transfer bancar"(de parca asta era problema) a apartamentului de lux din cartierul lui Popoviciu. Nu dau importanta problemei de fond. Un scandal cu finalitate 0, ca toate celelalte.
Nu inteleg cine a sfatuit-o, insa, sa intre in direct la Realitatea TV, ca sa se justifice.
Daca a facut-o de capul ei, e bine sa renunte la asfel de gesturi insuficient gandite. Ca, pana la alegeri, sa le dea timp oamenilor sa uite...

Desi a profesat ca avocat si ca notar (de unde pretinde ca a strans bani frumosi), prestatia ei de la RealitateaTV a fost mai mult decat jalnica. Ezitanta, timorata in mod evident de cei 2 sacali de presa pentru care telefonul a fost mana cereasca, Ioana n-a reusit decat sa repete cateva propozitii simple, dand cu stangu-n dreptu', indiferent de ce era intrebata, neintelegand absolut deloc ceea ce i se reproseaza, de fapt. Pe principiul "oare ce vor oamenii astia de la mine?" Cine a vazut emisiunea stie la ce ma refer. Cine nu a ratat un moment halucinant.
Oricum, o sfatuiesc, sincer si dezinteresat, sa evite aparitiile in direct.
Dupa aceasta emisiune, deja cea mica pare un geniu!

8 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Subscriu...

octavpelin spunea...

Rucsi,am ratat sa vad si sa aud ce spune Ioana Basescu in aparitia ei la Realitatea TV?,am postat pe blog un articol in care isi cumparase un apartament in cartierul de lux a lui Popoviciu!o saptamana frumoasa! Tavi :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

De acord cu tine. Sa stea ascunsa.

dramoleta spunea...

Eu o sfatuiesc sa apara cat mai des, sa ne dea cat mai multe detalii. Poate asa vom afla, pana la urma, ca terenurile nu sunt nici ale lui Popoviciu, nici ale lui X sau Y, ci chiar ale familiei Basescu!

anca spunea...

sa vina dom'le cit mai des! poate invatam si noi cum poti face bani ,cum sa cumparam casoaie de 800000 de ieuroi!!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Tare emisiunea "Sinteza Zilei" din 30.03. Incet, dar sigur, adevarul razbate!

Anonim spunea...

"Dupa aparitia Ioanei deja cea mica pare un geniu".

Sa nu exageram. :)

Anonim spunea...

PS. Sa nu exageram cu "geniul" celei mici. La asta ma refeream. Am revenit ca sa nu se inteleaga altceva. :)