sâmbătă, 21 martie 2009

CATI, NICI NU STII IN CE TE-AI BAGAT !

Cati Andronescu (Ecaterina suna pretentios in cazul de fata) vrea sa interzica, prin lege, meditatiile pe care profesorii le acorda elevilor.
Argumente pro si contra gasim toti, sunt convinsa, si va astept cu opinii.
Ceea ce n-a reusit sa interzica sau sa stavileasca regimul "dictatorial , comunist, securist, ceausist etc.", va reusi Cati?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cu toate că i s-a făcut "reclamă la greu", doamna Andronescu - cunoscută şi ca Abramburica - nu este decât o prezenţă meteorică, fără sare şi fără piper. Vrea să schimbe totul, nu pune nimic în loc, pare a înota în ape pe care şi le tulbură singură...

anca spunea...

lasa-ne,lasa-ne,esti prea mica pt batalia asta,tanti Caty!!
a mai dat si alte dispozitii halucinante(nu-i cazul sa detaliez)

Anonim spunea...

Nu-mi dau seama de ce ia hotarari atat de "abracadabrante"!
Invatamantul are foarte multe probleme care ar trebui rezolvate.
Nu vreau sa hranesc teoriile conspirationiste, dar parca "cineva" ne vrea prosti, indobitociti la maximum!

Anonim spunea...

un mic comentariu din nou din Frankfurt.la universitate exita tabla cu anunturi"Schwarzes Brett" unde se cauta mereu studeti de la mate sau fizica care sa lucreze in firme de ajutorare a elevilor.Totul exista (clar unii studenti dau si acasa privat) as zice 70 la suta sint diverse firme iar muncao fac studentii din anii 2-3.Si as zice ca studentii sint platiti relativ bine (deci va dati seama cat plateste parintele) cca 12-15 euro pe ora.

Ion de la Chiuiesti spunea...

E o TEMBELA, perseverenta in a distruge ce a mai ramas din invatamantul romanesc. Asta e sarcina ei, pe care a primit-o pe cale ierahica.(Pardon de expresia de sus)