luni, 16 martie 2009

SCRIU PENTRU PRIMA SI ULTIMA OARA DESPRE ELENA BASESCU !

caricatura: www.ironic.ro

Nu ma intereseaza subiectul. Este doar una dintre beizadelele rasfatate ale vremii. A avut nenorocul sa capete expunere maxima datorita activitatilor ei ca model. Din nou, nu ma pronunt.
La inceputul anilor'90 am colaborat cu multe modele celebre, pe cand nu se inventase photoshop-ul, iar de operatii estetice nici nu se punea problema. Fete care nu s-au dezbracat niciodata in reviste si care n-au facut publice relatiile lor cu diversi barbati.
Revenind la Elena Basescu. Vrea sa faca politica. Cine o opreste? Are dreptul sa candideze si sa fie aleasa. Asta e democratia sau ati uitat? Victimizarea nu-i va face decat bine!
Nu vad diferenta dintre ea si alti copii de bogatani, trimisi la studii afara, umflandu-si CV-urile cu tot felul de diplome si masterate, ca apoi sa revina in Romania cu pretentii si tupeu cat cuprinde.
Stati asa, ca e doar inceputul. Cine credeti ca va mosteni imperiile Patriciu, Videanu, Tiriac, Prigoana, Hrebenciuc, Nastase, Cocos, Casuneanu, Becali, Voiculescu? Copii, nepoti, fini. Multi dintre ei vor face politica sau vor sta in spatele marionetelor politice ale vremurilor care vor veni. Nu vor avea de ales. Nici ei, nici noi.
Si multi vor fi mai periculosi decat aceasta fata care a picat ca musca in lapte numai pentru ca este fiica actualului presedinte si s-a mai bagat, cu buna stiinta, intr-o poveste gen "Romeo si Julieta."
Mi-a placut o propozitie de pe blogul lui Ciprian Blidaru: "copiii sefilor nostri vor fi sefii copiilor nostri."
Sansele copiilor supradotati, proveniti din familii nevoiase, de a reusi in viata, se diminueaza pe zi ce trece.
Din cand in cand, cate o emisiune avida de rating sau vreo organizatie umanitara sprijinita de vreo nevasta de politician va promova si expune si cate un astfel de copil. Pe care il va atarna, ostentativ, ca pe o garoafa, la butoniera pe nume PUBLICITATE. Pana cand vanatorii de creiere din afara tarii il vor prelua si il vor folosi cum stiu ei mai bine.

12 comentarii:

Anonim spunea...

Ai spus bine,are dreptul sa aiba o cariera politica indiferent e pregatita pentru asa ceva sau daca e capabila sa sustina asa ceva...dar nu e adevarat ca a avut nenorocul sa capete expunere din diverse cauze,ci a avut sansa sa capete aceasta expunere;pentru multi (ramane de vazut in acest caz ce va fi),expunerea e tot ce au...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Daca si analfabeta asta ajunge in Parlamentul European, pentru ce mai aveam nevoie de Europa? Scarile valorice s-au schimbat enorm in 20 de ani de "democratie", dar asta-i strigator la cer! Familia Basescu e un fel de familia Adams.

Anonim spunea...

Multumesc pentru referinta. Legat de fata lui Basescu eu cred ca nici de model nu era buna. Vorba lui Badea, la noi nici divele nu sunt pe bune.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ciprian,
Am incercat s-o spun si eu. Mai pe ocolite:)))

Anonim spunea...

Ruxi,

Ce-or vorbi ei doi, Elena si Traian, cand se intalnesc? Tare curioasa sunt sa aflu! :)))

Anonim spunea...

sarut-mainile! cum mai merge treaba la tricolorul? pana in 2007 am colaborat si eu acolo! cu stima mihai matei

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Mihai Matei,
Sper ca va merge bine.
Mai nou, scriu cate un editorial, din cand in cand!

Alex sau cum vreți voi spunea...

@Ion de la Chiuiesti
Nu numai noi trimitem fetite la Bruxelles ... Si italienii o au pe nepoata lu' Mussolini .... si aia a mai pozat si in reviste pentru barbati ... Asta chiar e urat ...

In pozitii din astea sunt necesare persoane decente ... (si aici nu ma refer la hotii la costum)

Anonim spunea...

Rucsi,nu are rost aceasta beizadea a lui taticu'va face ce "vrrea "pentru a obtine "succesuri",tara arde ,Romania este in inapacitate de plata daca nu obtine Basescu%Boc imprumutul,o seara placuta !Tavi :(

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Octav Pelin,
Chiar daca obtine imprumutul, nu va fi in folosul nostru, al cetatenilor de rand. Pe noi ne va cocosa cu taxe mai mari.

anca spunea...

ba nu ,sa scrii ori de cite ori ai ocazia! si nu doar tu,poate asa vor deschide ochii,in sfirsit,votantii!!

Anonim spunea...

Buzata se vrea independenta. Se sparge PDL, Doamne ajuta!