marți, 31 martie 2009

COPY, PASTE !

Tricolorul, nr. 1525, editia din 31.03.2009
Doi nesimţiţi matinali

"Plictisiţi de emisiunile matinale de la televiziunile mogulilor „mari”, am trecut în revistă şi programele televiziunilor mogulilor „mici”. Între 7 şi 10 dimineaţa, la B1 TV, ai parte de un cocteil de mondenităţi, politică şi sport, prezentat de doi tinerei cu ifose de atotştiutori. Părtinitori şi obraznici pînă în măduva oaselor. Ce au în comun blondina semidoctă şi bîlbîita cu actoraşul cu aere de deţinător al adevărului absolut este ura viscerală pe care o au faţă de preşedintele PRM şi partidul pe care îl conduce. Dacă acum mai bine de un an, într-o discuţie cu regretatul George Pruteanu, fătuca emitea pe sticlă, cu o seninătate vecină cu prostia în stare pură, grozăvia cum că Ceauşescu a omorît „sute de mii de oameni” (hai, să mori tu?!), zilele acestea i-a venit rîndul actoraşului să emită o bazaconie mai mare decît el. Cică preşedintele Vadim nu a luat atitudine faţă de cazul Popoviciu. Adică Tribunul tace mîlc. Cîtă nesimţire! Dacă punea mîna pe colecţia revistei „România Mare” şi a ziarului „Tricolorul”, băiatul s-ar fi lămurit că Vadim a fost singurul care a semnalat acest grav caz de corupţie, încă din 2003. Aşa cum a făcut-o, zilele trecute, şi în intervenţia în direct la Realitatea TV, unde a cerut arestarea lui Băsescu. Sau dacă măcar ar fi citit Conferinţa de Presă săptămînală a PRM, susţinută săptămîna trecută. Dar ce pretenţii să ai de la cei doi blonzi, la creier. La mogulu’ mic, prestează un creier la fel de mic!"

6 comentarii:

octavpelin spunea...

Rucsi,B1TV,televiziunea fratilor Paunescu si a servilului de Morar,"nasul",nu merita luata in seama,o seara buna !Tavi :(

Ion de la Chiuiesti spunea...

B1 TV a fost pusa la dispozitia lui Basescu, or vezi bine ca Basescu face alergie la auzul numelui Vadim!

dramoleta spunea...

"Labeunuteve" :))) A ramas ultimul aparator al băsescului. Vor muri impreuna in noiembrie!

anca spunea...

ee,in sfirsit sesiseaza cineva aceasta penibilitate de emisiune!!
credeam ca sint eu subiectiva!! da' stai sa vezi,mai este o duduie la acest matinal,insuportabil de aroganta!!
se vede de la o posta pupinbasescul acestor matinali! mai bine ma uit la Claudiu si Cristina!!

anca spunea...

am uitat ceva! aseara,mare dezbatere labe1 despre cazul Popoviciu! am fost curioasa daca se pomeneste numelei Ioanei Basescu! ghici? nicio vorbulita!!jenant acest ziarizd! si invitatii lui ,la fel!!

Dumitru Caruntu spunea...

Vadim a fost lingaul dictatorului. Rusine!