luni, 23 martie 2009

YES, WE CAN, TOO ! THE SOLUTION IS FMI !











7 comentarii:

Vilhelm man spunea...

Iti doresc o seara placuta!

Marius Mina spunea...

Democratii romani au invatat cum se fura zecile de miliarde de la democratii americani.E trendy si tine de foame.Basescu si garnitura de fete care-l inconjoara trebuie sa-si asigure viitorul.NU?

Asta va fi furtul mileniului ptr Romania, mana in mana cu expertii in furaciuni de la FMI.

O sa scriu eu mai multe detalii despre asta zilele care vor urma.Astept detaliile, stati cu ochii pe ei.

Anonim spunea...

Ha, ha, super tare, suntem precum puşcăriaşii care au voie să iasă un pic la plimbare, numai că nu pot vedea toată lumea din cauza zidurilor şi atunci trebuie să se mulţumească numai cu un colţ de cer...

HTC photography spunea...

Nu ne v-om schimba niciodata! Si poate ca e mai bine asa, pentru ca una din posibilitati este sa ne schimbam in mai rau... si nu cred ca merita riscul! Sunt cinic, nu?

Marius Mina spunea...

"Owners of capital will stimulate working class to buy more and more of expensive goods, houses and technology, pushing them to take more and more expensive credits, until their debt becomes unbearable.
The unpaid debt will lead to bankruptcy of banks which will have to be nationalized and State will have to take the road which will eventually lead to communism." [Karl Marx, 1867]

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Valy,
Bine ai venit!
@Boss,
E loc si pentru mai rau, adevarat.
@Cristian Lisandru,
Multumesc pentru mail:)
@Marius Mina,
Nu l-am citit pe domnul cu pricina, dar vad ca ma ajuti tu:)
Mai rau, vad si similitudini cu ce se intampla acum.:)
Lasand gluma la o parte, un stat care controleaza cateva banci,gestioneaza principalele resurse naturale, strategice ale natiunii si are curajul sa aplice politici care ii protejeaza pe investitorii autohtoni nu poate fi considerat comunist.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Daca nu luam bani imprumut de la FMI, ni se inchideau toate portile economice si politice. Basescu a vrut sa para "cocos" la inceput, dar l-au readus urgent astia la stadiul de "gainusa". Ori executi, ori dispari la groapa de gunoi urgent, dupa modelul lui Milica.