joi, 22 noiembrie 2012

62% DINTRE ROMANI VOR FEDERALIZAREA TARII SI DISPARITIA ROMANIEI DE PE HARTA!

Dinainte de alegerile locale am renuntat sa urmaresc una dintre televiziunile de stiri, specialista in sondaje mincinoase si aservita politic. O singura emisiune de-a lor ma mai intereseaza, care ,oricum, se reia a doua zi.
Inainte de referendum, sondajele care dadeau PRM cu 2% se repetau cu insistenta. Bine, baieti, m-am gandit eu. Sa vedeti ce o sa va usture pe voi acest 2 %. Sa vedeti voi cum ramaneti cu "suspendatul" pe cap. Si asa a fost.
Acum, aceeasi televiziune vrea sa ne bage in cap ca USL are 62% si PRM tot 2%.
In consecinta: in urma declaratiilor lui Victor Ponta cum ca Romania va fi impartita pe "regiuni", adica FEDERALIZATA pentru cine nu intelege contextul,undeva prin 2013-2014, ce mai conteaza anul, concluzia este ca 62% dintre romani vor disparitia Romaniei de pe harta, iar 2% vor ca tara lor sa ramana Stat National si Unitar. Adica se opun si cred intr-un ideal asa, ca prostii. Nu-i asa ca am o logica impecabila?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un sat întreg din Arad, câștigat în instanță de moștenitorii unui grof maghiar. Toți locuitorii, evacuați

http://www.napocanews.ro/2012/11/un-sat-intreg-din-arad-castigat-in-instanta-de-mostenitorii-unui-grof-maghiar-toti-locuitorii-evacuati.html

:(