duminică, 18 noiembrie 2012

MESAJUL CANDIDATEI PRM LUNGU RUXANDRA-GEORGETA ÎN COLEGIUL 10 PENTRU CAMERA DEPUTAŢILOR, DIN SECTORUL 3, DIN BUCUREŞTI, CĂTRE TOŢI ALEGĂTORII DIN ROMÂNIA !


Dragii mei, locuitori ai colegiului 10 din Capitală!
Dragi alegători din România!


Sunt Lungu Ruxandra-Georgeta şi candidez pentru Camera Deputaţilor din partea PARTIDULUI ROMÂNIA MARE, PE LOCUL 4 PE BULETINUL DE VOT!

Sunt profesor şi jurist şi, din 1992, lucrez în sistemul privat. Conduc o firmă de producţie de confecţii,creez locuri de muncă, plătesc taxe şi impozite ca şi voi. Sunt ancorată in economia reală, cunosc problemele noastre, ale tuturor românilor.
În anul 2009 am fost aleasă Preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare.
M-am născut în Bucureşti şi locuiesc chiar aici, în colegiul nostru. Aici locuiesc, aici candidez şi am deja un avantaj. Locuitorii colegiului 10 nu pot fi cumpăraţi şi nu vor vota împotriva convingerilor lor sau impotriva Intersului Naţional. Nu pot fi cumpăraţi cu nu kil de ulei sau de făină aşa cum se procedează în alte părţi din ţara noastră, unde oamenii au ajuns în pragul unei sărăcii de neimaginat pentru noi!

Colegiul 10 face parte din sectorul 3, din Calea Victoriei-Piaţa Universităţii-Bulevardul Unirii până la Calea Călaraşi, strada Dristorului-Şoseaua Mihai Bravu. O zona centrala, e adevarat. Mulţi încercăm să supravieţuim şi să nu ne văităm.Este un colegiu în care trăiesc şi români care au un trai decent, dar şi români care fac sacrificii mari pentru achitarea facturilor de la întreţinere sau pentru a-şi mentine micile afaceri de familie pe linie de plutire, Dar noi, locuitori in „Buricul Tîrgului” din Capitală nu suntem singuri pe lume. Facem parte dintr-un TOT, care este ROMÂNIA, Stat Naţional şi Unitar, condusă, din nefericire, de o clică de baroni locali, lacomi şi certaţi cu legea. Se discută deja despre regionalizarea şi federalizarea României. Am incercat să contracarez aceste idei, mai ales in intervenţiile mele la Radio România Actualităţi. Sunt judeţe, în România, privilegiate de soartă. Unele au acces la Marea Neagră sau la Dunăre. Dar, ce folos, daca turismul este prost gestionat, dacă preţurile sunt mari pentru bugetul multora dintre noi? Sunt judeţe care au un potenţial agricol extraordinar. Dar, ce folos, daca sistemul de irigaţii a fost distrus, iar tinerii din mediul rural au fost siliţi să plece să muncească peste hotare? Sunt judeţe care au resurse naturale excepţional de utile Ţării, dar ce folos daca minele s-au inchis şi ce a rămas bun de exploatat a fost instrăinat către companii din afara României, de guvernările precedente, de partide precum PSD,PD,PNL,PNTCD,UDMR,PC, care si-au schimbat părul (sigla), dar năravul ba! Nu vom face discriminare între cetăţenii romăni numai pentru faptul că unii s-au născut în locuri privilegiate de soartă, iar alţii nu au avut aceasta şansă! Ce fel de vină au ei?Sunt compatrioţii noştri ai căror strămoşi au murit în doua războaie mondiale!Unde este egalitatea de şanse despre care discutăm tot timpul?

Programul economic şi politic al PRM are în vedere bunăstarea tuturor locuitorilor ţării, dreptate şi pace socială. Poate fi consultat, în întregime, pe www.ruxandralungu.blogspot.com, www.corneliuvadimtudor.blogspot.com, www.parlamentare2012bucuresti.ro

Programele nostre se bazează pe cinci soluţii principale care sunt aducătoare de bani la Bugetul Naţional, fără să ne căciulim la instituţii financiare din străinătate!

1. Valorificarea resurselor naţionale ale Ţării de către cetăţenii romăni, in folosul întregii Naţiuni.

2.Reducerea taxelor şi a impozitelor astfel încât economia subterană sa poată şi să vrea să intre în legalitate.

3. Stimularea revenirii în ţară a celor 4 milioane de români trimişi în exil forţat, actualmente contribuabili la bugetele altor ţări, astfel încât prin creearea a noi locuri de muncă şi prin acordarea de facilităţi IMM-urilor, să sporim gradul şi eficienţa colectrii impozitelor datorate statului fără spolierea celor care muncesc, angajaţi şi angajatori care îşi declară, corect, veniturile.

4. Gestionarea eficientă a banului public şi stoparea furtului şi a achiziţiilor frauduloase, a licitaţiilor cu "dedicaţie",a favorizării firmelor private şi de Stat, agreate da Mafia Transpartinică.

5. Accesarea fondurilor europene de către specialişti care înţeleg importanţa gestionării acestora în interesul tuturor cetăţenilor României, indiferent de etnie!

Avem 10 priorităţi importante:


1.Locuri de muncă pentru toţi cetăţenii şi repartiţii, la cerere, pentru tineri, la terminarea studiilor.

2.Valorificarea bogăţiilor naturale ale României numai în în Interes Naţional, la preţurile agreate pe pieţele internaţionale.Reindustrilalizarea Ţării. Valorificarea potenţialului agricol.

3.Creşterea nivelului de trai, alinierea salariilor şi pensiilor la nivelul celor din Uniunea Europeană.Gratuitate în domeniul sănătăţii, pentru consultaţii, investigaţii, operaţii, tratamente, medicamente şi spitalizare.

4.Reducerea vîrstei de pensionare şi stoparea  genocidului voit şi controlat impotriva poporului român şi posibilitatea cumulului pensiei cu salariul.

5.Derularea unor programe speciale pentru promovarea şi protecţia drepturilor copilului in colaborare cu Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC). Creşterea alocaţiilor lunare, accesul la invăţământ de calitate şi la sănătate, în mod gratuit, pentru toţi copiii, prevenirea abandonului şcolar.

6.Scăderea semnificativă a taxelor pentru locurile de muncă, atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori.Reducerea T.V.A. de la 24% la 10%, iar pentru alimentele de bază la 1%. Scăderea cotei unice de impozitare de la 16% la 10%.

7. Interzicerea vînzării pămîntului românesc la străini, susţinută de U.S.L., A.R.D. şi U.D.M.R. Întabularea terenurilor va fi gratuită.Stimularea micilor fermieri pentru cultivarea produselor "bio", oprirea otrăvirii populaţiei cu aditivi alimentari cancerigeni.

8.Stăvilirea procesului organizat, pe sistemul "paşilor mărunţi", de împărţire teritorială a României cerută, explicit, de U.D.M.R., sub masca “regionalizării” şi stoparea tentativelor de federalizare a ţării sub pretextul “descentralizării “, susţinută de U.S.L. şi A.R.D.

9.Stoparea Jafului National, a furtului din bani publici, a gestionării frauduloase a fondurilor din bugetele locale şi din bugetul ţării. Valorificarea eficientă a fondurilor europene.

10.Dorim o justiţie neaservită politic. Rapidă şi corectă. Egală pentru toţi cetăţenii. Capabilă să sancţioneze corupţia. Capabilă sa inceapă cercetarea penală şi pedepsirea celor vinovaţi de lichidarea locurilor de muncă, de dezastrul economic, politic social şi moral in care ne aflam, de privatizările frauduloase, jefuirea bogăţiilor naturale, îndatorarea Poporului Român la băncile străine.Capabilă să sancţioneze pe cei vinovaţi de subminarea economiei naţionale, de subminarea siguranţei alimentare şi energetice ale României.

ROMÂNII MERITĂ O SOARTĂ MAI BUNĂ!

AM FOST ÎNZESTRAŢI CU BOGĂŢII NATURALE, CU OAMENI INTELIGENŢI, INVENTIVI SI MUNCITORI. TOATE GUVERNARILE ŞI-AU BĂTUT JOC DE ACESTE DARURI NEPREŢUITE. TOŢI AU GESTIONAT ACESTE AVUŢII ÎN INTERES PERSONAL. CÂND PARTIDUL ROMÂNIA MARE A ÎNCERCAT SĂ STOPEZE ACEST FENOMEN A FOST ÎNLĂTURAT, FRAUDULOS, DIN PARLAMENT.

SUNTEM SINGURII CARE PUTEM ADUCE SCHIMBARE ŞI BUNĂSTARE PENTRU TOŢI CETĂŢENII ŢARII, INDIFERENT DE ETNIE!

NU NE ESTE RUŞINE CU FAPTUL CĂ DORIM CA BOGAŢIILE ŢĂRII SĂ FIE ADMINISTRATE DE STATUL ROMÂN, ÎN FOLOSUL TUTUROR ROMÂNILOR

NU NE ESTE RUŞINE CU FAPTUL CĂ VREM CA CELE 4 MILIOANE DE ROMÂNI SĂ SE ÎNTORCĂ SA MUNCEASCĂ LA EI ACASĂ, IAR TINERII SĂ AIBA UN VIITOR PREDICTIBIL ÎN ŢARA NOASTRĂ.

PATRIOTISMUL ECONOMIC TREBUIE SĂ NE ANIME PE TOŢI ŞI ACESTA SE MANIFESTĂ PRIN PROTEJAREA RESURSELOR UMANE, NATURALE ŞI MATERIALE ALE ŢĂRII!

VOTEAZĂ CU PRM DACĂ VREI SĂ ÎŢI DECIZI NIVELUL DE TRAI ŞI VIITORUL COPIILOR TĂI!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Fara partinire.

Reusit discursul. Ca piesa de rezistenta: acea anafora care se repeta "Dar, ce folos". Mergea chiar ca titlu. De apreciat si programul PRM. As fi simitit nevoia si a unei solutii (chiar foarte pe scurt) a modului in care isi propune PRM sa face rost de surse financiare.

Ce se intimpla cu site-ul ziarului Tricolorul? Nu se gindeste nimeni de la partid ca este campanie electorala?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anonim,
Foarte pe scurt: sa nu se fure banul public, sa nu se faca achizitii la preturi umflate si licitatii frauduloase. Iar cei care nu isi pot justifica averea sa dea inapoi tot ce au furat. A fost destul de scurt?:)