sâmbătă, 10 noiembrie 2012

RUXANDRA GEORGETA LUNGU, CANDIDAT PRM PENTRU CAMERA DEPUTATILOR IN COLEGIUL 10 DIN SECTORUL 3 DIN BUCURESTI. MESAJ CATRE ALEGATORI !

Cu alegatorul trebuie sa te porti cu manusi. Sa-l giugiulesti, sa-i spui cat este el de destept si frumos. Sa-i faci promisiuni desarte, pentru ca este dispus sa te creada. Sa-l minti, dar sa-l minti frumos, ce naiba.Si, neaparat, sa-i dai si lui ceva acolo, macar un pix, desi poate nu stie sa scrie, macar o bricheta, desi nu fumeaza, macar o sapca inscriptionata, desi nu poarta asa ceva. Macar atata lucru sa faca politicianul in campania electorala. In campaniile trecute multi m-au intrebat : dar voi ce ne dati? Nici internetul cred ca nu ar suporta replica pe care le-am dat-o in gand. Iar in campania aceasta voi oferi carti si atat! Si nu ma voi purta cu manusi sau cu linguseli pentru ca electoratul din colegiul 10 este special.
Ii inteleg perfect pe cei care traiesc relativ decent, pe cei care se descurca. Fac aceste precizari pentru ca in colegiul 10, din sectorul 3, in care candidez pentru Camera Deputatilor, care incepe din buricul targului (Calea Victoriei, Bulevardul Unirii) si se sfarseste la Piata Muncii, Bd. Mihai Bravu, locuieste un electorat foarte diversificat, impartit in multe categorii sociale si profesionale, cetateni care, evident, au un loc de munca si un venit care sa asigure, cat de cat, un trai in centrul capitalei. Pentru mine, pentru PRM, este un colegiu greu de cucerit. Dar, nu am dat bir cu fugitii. Aici locuiesc, aici am o afacere de familie. Pe de o parte, ma bucur ca majoritatea locuitorilor colegiului 10 din Bucuresti va fi greu de cumparat. Pe de alta parte, mi-este teama ca cei care "se descurca" (in sensul bun al cuvantului) asa cum am afirmat, mai sus, nu vor veni la vot. Mesajul meu principal catre alegatori se rezuma la doua aspecte esentiale:
1.Chiar daca multi dintre voi traiesc relativ decent, sa stiti ca se poate si mai bine, prin masuri legislative  gandite cu buna-credinta, prin reducerea unor taxe si impozite inutile, prin reducerea costurilor facturilor de la intretinere etc.
2.Dar,ganditi-va ca nu sunteti singuri. Multi romani din Bucuresti si din tara traiesc in saracie. Multora le mor copiii prin spitale. Multi nu au bani sa-i trimita la scoala. Foarte multi nu au locuri de munca. Foarte multi si-au abandonat familiile si au plecat in strainatate. Foarte multi nu isi pot plati facturile umflate de "baietii destepti" din energie.
PRM poate indrepta multe lucruri, daca se afla in Parlament, indiferent din ce colegii provin senatorii si deputatii respectivi. Ei vor lucra in interesul tau, in interesul tuturor, in Interesul National, indiferent de categoria socio-profesionala din care faci parte, indiferent de etnie. VOTEAZA PRM DACA VREI SA ITI DECIZI NIVELUL DE TRAI!

Niciun comentariu: