vineri, 16 noiembrie 2012

LUNGU RUXANDRA-GEORGETA SI CONTRACANDIDATII EI DIN "CONVENTIA DEMOCRATA"

Dupa un interviu excelent la Radio Romania Actualitati (sper sa gasesc un link sa-l auziti si voi) ma suna unii de la o fundatie sa-mi puna intrebari despre sectorul 3 si alte intrebari standard de genul "credeti ca tara se indreapta intr-o directie gresita? " si altele. Dupa care, au inceput sa ma intrebe despre candidatii din sector. Intre noi fie vorba, in colegiul 10, pentru camera deputatilor eu ma "lupt" cu CDR-ul: un penelist cu ceva functii pe la PNL, o PNTCD-ista (ARD) de care n-a auzit nimeni si un PDL-ist fugit la PP-DD.
Numai comentez faptul ca dl. Catalin Croitoru a castigat colegiul 10 in 2008 din prima, fara emotii, cu sprijin PDL, el fiind un sindicalist foarte vocal, de altfel. Unde e dumnealui acum? In USL, dar n-a mai indraznit sa calce in vechiul colegiu, a fugit prin sectorul 5. Ce rusine! Ce nesimtire! Ce prostie pe capul cui il va mai vota de data asta..
Dar, sa revenim la sondaj. Fata incepe sa ma intrebe despre contracandidatii mei, nestiind cu cine sta de vorba. Dupa care: "Daca saptamana viitoare ar fi alegeri cu cine ati vota?" Cu PRM raspund eu, de astia n-ati auzit? Saraca fata a inceput sa dea din colt in colt, ca asa a primit lista de la "sefi" si bla, bla, bla. Bineinteles ca ea nu avea nici o vina.
Dar vedeti cum actioneaza jigodiile? Sub pretextul unor "sondaje" telefonice, inoculeaza populatiei ideea ca PRM nu are candidati, ca nu mai exista etc. Si voi vreti sa ma port cu astia cu manusi, sa intorc si obrazul celalat. Hai, lasati-ma, ca m-am saturat. Inclin sa cred ca cel mai mare defect al romanului este ipocrizia.

Niciun comentariu: