joi, 8 noiembrie 2012

JOS CU HOTII! PE NICI UNUL/ SA NU-L APUCE CRACIUNUL!

Este un slogan amuzant, in stilul nostru inconfundabil. Nu-l voi folosi, s-ar depopula tara si noi nu vrem asta, dimpotriva! Pentru cine nu s-a prins, e o gluma. Amara.:)))))))
Sunt RUXANDRA LUNGU, adica  RUXANDRA-GEORGETA LUNGU si candidez in colegiul 10 din sectorul 3 al Capitalei.
Nu am sa va ascund faptul ca multa lume m-a "sfatuit" sa nu candidez.
Nu am sa va ascund faptul ca multa lume m-a "sfatuit" sa fug intr-un judet, intr-un colegiu confortabil.
Nu am sa va ascund faptul ca multa lume m-a "sfatuit" sa renunt la colegiul 10 pentru ca este prea mic si nu am sanse la redistribuire, daca trecem pragul electoral.
Si nu am sa va ascund nici faptul ca nu prea ascult de sfaturi. Sunt incapatanata, dar si lucida. Stiu unde se va decide intrarea PRM in Parlament.Incepe campania si nu am timp de ipocrizie si de falsi pudibonzi care sa-mi critice limbajul. Daca unul e prost, il voi numi ca atare. Daca e bou, il voi numi ca atare. Daca e hot, il voi numi ca atare si... ETC.

Am cateva motive pentru care candidez. Nu le expun pe toate acum, pentru ca astept sa treaca alegerile si nu vreau sa ofer munitie gratuita dusmanilor politici.
Am un program economic si unul politic. Il voi posta pe blog si voi explica fiecare punct. Pentru ca multi "boi"(iata ca am inceput!) vor intreba de unde vom gasi solutiile banesti pentru redresarea tarii. E la mintea cocosului, dar se pare ca pe unii explicatiile noastre ii deranjeaza sau realmente nu le pricep. Sau, dezgustati de cei care ne-au condus pana acum, nu ne cred. Treaba lor! Votati, dragilor, tot cu hotii. Eu nu cersesc voturi. Eu nu cumpar voturi.Nu voi umbla cu masina burdusita de galeti, pilote, ulei, pesti sau telefoane mobile. Eu imi expun ideile si acest blog este bunul meu cel mai de pret pe care il impart cu voi si care va exista cata vreme va exista si INTERNETUL, singura cale prin care oamenii se exprima liber pana nu va fi si ea interzisa sau controlata. Chiar daca unii se vor prinde ca am avut dreptate abia peste 20 de ani, pentru mine conteaza!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mihail Neamţu, comportament incalificabil la o comemorare: “Trăiască UE! Trăiască Mc Donald’s! Trăiască Coca-Cola!”

http://www.napocanews.ro/2012/11/mihail-neamtu-de-la-capitan-la-coloneii-din-sistem.html

Anonim spunea...

Inainte sa iti propui sa candidezi, in oglinda te-ai uitat ?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim 2,
Da si inca ma uit foarte des:)))))