marți, 13 noiembrie 2012

SA MURITI IN CHINURI, BANDITI CARE RUPETI AFISELE PRM!

Cine ma cunoaste cu adevarat stie ca sunt o fire uneori excesiv de toleranta.Dar, am o problema: nu suport nedreptatea. De mica luam apararea colegilor batjocoriti de altii, mai mari, mai instariti, mai rautaciosi. (Mai bine profesam ca avocat:))).Probabil de aceea m-am inscris intr-un partid justitiar.
Campania mea este finantata din munca mea care comporta o serie de sacrificii. Si care, culmea, se suprapune pe unele probleme de sanatate, inerente, din familia mea, care costa si ele o groaza de bani. Nu am nevoie de mila nimanui, ma descurc si mereu ma gandesc ca se poate si mai rau.
Nu am afaceri cu statul roman, nu sunt angajata la stat. Nu am furat din bani publici. Am impozitele platite la zi etc.
Asa ca va cer sa ma intelegeti pentru ce urmeaza si sa va abtineti de la comentarii de genul: "nu asa vorbeste o doamna", "asta nu-i limbaj de candidat", "nu e bine sa blestemi" etc. Iata ca am comentat eu in locul ipocritilor, ca sa ne luam de o grija.
Revenind la ce s-a intamplat. Aseara, venind de la emisiune, de la Nasul TV, am pus, asa, de incercare, cateva autocolante cu |"VOTATI PRM"  PE PANOURILE SPECIAL AMENAJATE si pe locurile goale de pe aceste panouri, fara sa deranjez afisele celorlalti, si asa putine. Banuiam ca dimineata nu voi gasi nici unul. Ceea ce s-a si intamplat. Cineva s-a jucat cu banii mei, cu timpul meu , cu sentimentele mele.
Buuun! Atunci, ii urez respectivului: SA MOARA TANAR. SA MOARA SARAC. SA MOARA IN CHINURI. DE O BOALA INCURABILA. SI REPEDE.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Astia care rup afisele sau cei care le comanda lor sa faca astfel de lucruri sunt niste jegosi care au frica de oamenii cinstiti si corecti de la PRM si de aceea se practica si in aceasta campanie electorala, cenzura candidatiilor Partidului Romania Mare.De ce oare candidatii PRM (macar cei din Bucuresti) nu sunt chemmati la televiziunile mari:A3,RTV,Realitatea.

Va apreciez si va doresc sa ajungeti in Parlamentul Romaniei,alaturi de cat mai multi candidati PRM, dar in Bucuresti este un electorat "mai special", care se lasa usor pacalit, prostit, manevrat si chiar platit.Sa nu uitam cati primari-smekeri au fost alesi in capitala in ultimii 20 de ani.Actualul primar a depasit deja norma de borduri si schimbari borduri a vechiului escroc din Videle,dar iata ca e la al 2 lea mandat; stadionul a costat 240 milioane euro,dar e neterminat la exterior,nefiind inchis in membrana sau sticla cum era in proiect.
Mult succes Candidatilor PRM,iar toti adversarii politici care apeleaza la mijloace murdare de campanie ca sa fie ei votati,sa nu apuce un an ca deputat sau senator in functie.

Anonim spunea...

Slogan bun:

Pe 9 decembrie nu votati iar cu banditii,porcii,hotii si tampitii!!!!Votati si voi o data corect ,Votati P.R.M. sa puna jigodiile si tradatorii la respect.
Pentru Romania Mare ,Pentru Romania de Maine.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Dragi Anonimi!
Televiziunile "mari" prefera sa plateasca amenzi uriase decat sa cheme in platou candidati ai PRM.
Ma intreb, de ce am devenit, peste noapte, un asemenea pericol?! Voi ce ziceti? Nu e ceva putred aici?

Anonim spunea...

doamne dar ce crestina esti.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
E bine ca scrii Doamne cu "d" mic.:)
Probabil ca te plictiseai si ai vrut sa comiti o rautate.
Lasa ca sunt "crestini" cei care isi bat joc de munca si viata celorlalti.
Inca o precizare: le-am facut respectivilor o urare, n-am zis "Sa dea Domnul sa..."nici "Sa-i bata, nici sa-i trasneasca etc.
Dumnezeu nu a fost invocat in aceasta postare, asa ca sa lasam ipocrizia la o parte.